A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Стеблівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів
Хустської міської ради Закарпатської області

Загальна інформація

У 2023-2024 навчальному році у нашій їдальні постійно харчуються 66 учнів:

- 47 - за батьківську плату; 

- 13 - 50% батьківської плати; і

- 19 - безкоштовно.

Медична сестра Юрик Н. М.  регулярно проводять з учнями бесіди про здорове харчування.

Шкільна їдальня працює щодня з 08.00 до 14.00.

Персонал забезпечує гаряче  безкоштовне пільгове харчування, відповідно до ст. 19 Закону України „Про державну допомогу сім’ям з дітьми”.

Облік обідів, якість приготування, організація споживання їжі ретельно контролюється адміністрацією школи та медперсоналом.

Організація шкільного харчування

Практика організації харчування в нашій школі переконала нас в перевазі їдалень, що працюють безпосередньо на сировині. Їх повна автономність в приготуванні їжі, дає велику можливість забезпечення на місці блюд найрізноманітнішого меню.
Приготування їжі в таких умовах вимагає наявність значного штату персоналу в таких їдальнях, вони мають бути оснащені повним устаткуванням для обробки сировини, приготування їжі, її роздачі, збору і миття посуду.

У нашій їдальні виконуються всі санітарно – епідеміологічні вимоги до організації живлення дітей, що навчаються в школі.
Всі приміщення укомплектовані необхідним устаткуванням. Цього року в шкільній їдальні був проведений ремонт.

За час роботи в школі не було жодного випадку захворювання кишковою інфекцією з вини їдальні. Перед входом в приміщення їдальні для миття рук організовано спеціальне місце, обладнане рукомийниками.

У меню школярів систематично включаються страви з м'яса, риби, молока. Проводиться анкетування батьків і продуктів, що вчаться по питаннях якості, і блюд, що виготовляються, асортименту . Результати опитів і пропозиції виносяться для обговорення на батьківських зборах і з обслуговуючим персоналом їдальні.

Класними керівниками проводиться позакласна виховна робота з учнями по вихованню культури харчування і відповідальності за своє здоров'я.

Дата: від до Скинути

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора